Nederlands

Warme voorgerechten

Garnalenkroketten volgens grootmoeders recept (€ 4,5 / stuk) Code: 51
Kaaskroketten met Parmesan (€ 2,5 / stuk) Code: 53
Coquille St-Jacques in de room (€ 6,95 / stuk) Code: 60
Assortiment Noordzeevis-groentensnippers-kruidensausje (€ 10,95 / pp) Code: 62
Sint-Jacobsvruchten in brioche schuitje-peterseliewortel-girolles-Ricardsausje (€ 12,95 / pp) Code: 137
Tongfilets van de Belgische kust -grijze garnalen-wortelen-prei (€ 11,95 / pp) Code: 138
Halve kreeft Thermidor (€ 20,75 / pp) Code: 70
Deense kabeljauw-groene kool-spekjes-karnemelkstampers (€ 11,95 / pp) Code: 110
Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
BTW: BE 0461.094.151
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94
BTW: BE 0461.094.151
-->