Nederlands

Warme visschotels

Zeebrugse bouillabaisse (€ 21,95 / pp) Code: 99
Bouillabaisse met halve kreeft (€ 34,95 / pp) Code: 68
Visfondue (€ 20,95 / pp) Code: 121

Rijkelijk assortiment van vissoorten in huis versneden en per persoon geserveerd met schaaldierenbouillon en sausjes


Visfondue maison (€ 23,95 / pp) Code: 106

Met extra groentenkrans en mie noedels


Op vel gebakken zalm-courgette-rode ui-sojascheuten-paprika-wortel-kerstomaat (€ 17,95 / pp) Code: 79
Traditionele Normandische tongreepjes (€ 18,95 / pp) Code: 61
Supreme van tarbot-artisjokbodem-bospaddestoelen-groene asperge-kreeftensaus (€ 20,95 / pp) Code: 94
Waterzooi van Noordzeevis (€ 20,95 / pp) Code: 601
Halve kreeft Armoricaine (€ 23,95 / pp) Code: 602
Halve kreeft a la nage (€ 23,95 / pp) Code: 603
Halve kreeft in de oven met lookboter en andoornknolletjes (€ 23,95 ) Code: 604
Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
BTW: BE 0461.094.151
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94
BTW: BE 0461.094.151
-->