Nederlands

Menu

MENU NR 1 AAN 28.15 euro PP (€ 28,15 / pp) Code: 131

Romige pompoensoep-buikspek

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

****************

Assortiment van Noordzeevis-groentjes-kruidensausje

of

Deense kabeljauw-vla van veldsla-pastinaak-gesmoorde trostomaat-

pesto van basilicum

       (suppl.1.00 € pp)

****************

Op vel gebakken licht gerookte zalm-witloof-knolselder-
oesterzwammen-erwtenpuree

of

Suprême van fazant in Fine Champagnesaus met witloof

 

 

 


MENU NR 2 AAN 29.15 euro PP (€ 29,15 / PP) Code: 132

 Romige pompoensoep-buikspek

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

****************

Tongfilets van de Belgische kust-Noordzeekrab-koolrabi-courgette-
tapenade van artisjok-saffraansausje

of

Fishburger-schorseneren-couscousparels-tomaat-
gerookte zalm-currysausje

*****************

Tournedos van zeewolf-venkel-gebrande paprika-
eryngii-groene asperges

of

Gelakte eendenborst met acaciahoning, chutney van papaya, mango, ananas en gebrande paprika

(suppl. 1.00 € pp)

of

Hertenkalfsuprême - cocotte van knolselder en zwammen

(suppl. 3.00 € pp)


MENU NR 3 AAN 30.15 euro PP (€ 30,15 / PP) Code: 133

  Romige pompoensoep-buikspek

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

of

Romige kreeftsoep met Armagnac

(suppl. 2.75  € pp)

*********************

Tom pouce van griet-langoustine-witte kool-
zoete aardappel-peterseliesausje

of

Halve kreeft Belle-Vue

(suppl. 7.80 € pp)

******************

Gelakte eendenborst met acaciahoning, chutney van papaya, mango, ananas en gebrande paprika

of

Hertenkalfsuprême - cocotte van knolselder en zwammen

(suppl. 2.00 € pp)

of

Traditionele Normandische tongreepjes


MENU NR 4 AAN 37.95 euro PP (€ 37,95 / PP) Code: 134

 Romige pompoensoep-buikspek

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

of

Romige kreeftsoep met Armagnac

(suppl. 2.75 € pp)

*****************

Halve kreeft Belle-Vue

of

Halve kreeft Thermidor

of

Halve kreeft à la nage

(suppl. 3.20 € pp)

*******************

Tournedos van hazenrug doorspekt met truffel en eendenlever-
cocotte van knolselder en spruitjes

of

Suprême van tarbot-eendenlever-soufflé van girolles-
topinamboer-groene kool-kreeftensausje

(suppl. 2.00 € pp)


Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94