Nederlands

Menu

MENU 1 AAN 23.65 euro PP (€ 23,65 / PP) Code: 130

Romige soep van tomaat en pompoen-buikspek

**********

Cocktail van jonge kropsla met huisgerookte zalm en snowcrab

of

                             Assortiment van Noordzeevis-gebraiseerde groentjes-kervelsausje                                        ( suppl.  1.00 € pp)

************

Pladijs en red label zalm in krokante korst-groentengratin van zoete aardappel, peterseliewortel,
knolselder en rode biet 

of

                                                   Parelhoenfilet-wintergroenten-sausje van oesterzwammen                                   ( suppl. 1.00 € pp)

 


MENU 2 AAN 26.05 euro pp (€ 26,05 / pp) Code: 131

Romige soep van tomaat en pompoen-buikspek

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

****************

Assortiment van Noordzeevis-gebraiseerde groentjes-kervelsausje

of

Deense kabeljauw-soufflé van aardappel met zongedroogde tomaat- auberginecrème-courgette-paprikasausje           (suppl.1.00 € pp)

****************

Tournedos van zeewolf-tapenade van paprika-bimi-
soufflé van koolraap

of

Suprême van fazant in Fine Champagnesaus met witloof

 

 

 


MENU 3 AAN 28.05 euro pp (€ 28,05 / PP) Code: 132

 Romige soep van tomaat en pompoen-buikspek

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

****************

Tongfilets van de Belgische kust gevuld met grijze garnaaltjes-vla van bloemkool-
fregola-sausje met groene curry 

of

Filet van grietbot-venkel-rode ui-gebrande paprika-quinoa-
sausje van trostomaat 

*****************

Traditionele Normandische tongreepjes

of

Gelakte eendenborst met acaciahoning, chutney van papaya, mango, ananas en gebrande paprika

of

Hertenkalfsuprême - cocotte van knolselder en zwammen(suppl. 2.00 € pp)


MENU 4 AAN 28.95 euro PP (€ 28,95 / PP) Code: 133

  Romige soep van tomaat en pompoen-buikspek

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

of

Romige kreeftsoep met Armagnac (suppl. 1.25 € pp)

*********************

Quenelle van Sint-Jakobsmosselen-puree van schorseneren-geconfijte
beukenzwammen- zeekraal-saffraansausje

of

Halve kreeft Belle-Vue (suppl. 8.80 € pp)

******************

Gelakte eendenborst met acaciahoning, chutney van papaya, mango, ananas en gebrande paprika

of

Hertenkalfsuprême - cocotte van knolselder en zwammen (suppl. 2.00 € pp)

of

Op vel gebakken goudbrasem-verse tuinkruiden-witloof-
tomaat-andijvie  ( suppl. 2.00 € pp)


MENU 5 AAN 36.85 euro PP (€ 36,85 / PP) Code: 134

 Romige soep van tomaat en pompoen-buikspek

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

of

Romige kreeftsoep met Armagnac (suppl. 1.25 € pp)

*****************

Halve kreeft Belle-Vue

of

Halve kreeft Thermidor

of

Halve kreeft à la nage (suppl. 3.20 € pp)

*******************

Tournedos van hazenrug doorspekt met truffel en eendenlever-
cocotte van knolselder en spruitjes

of

Suprême van tarbot-langoustine-groene asperge-veldsla
oesterzwam-girolles-crème van pastinaak (suppl. 2.00 € pp)


Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94