Nederlands

Menu

KEUZEMENU DEN GOUDEN KARPEL aan 28.95 euro pp (€ 28,95 / pp) Code: 131

Pompoen-tomaat-Italiaans buikspek

of

Zeebrugse vissoep met zijn garnituur

of

Romige kreeftsoep met Armagnac (+ 2.50 € pp)

 

********************

Assortiment Noordzeevis-groentensnippers-kruidensausje

of

Tongfilets van de Belgsiche kust-grijze garnalen-wortelen-prei (+1.00 € pp)

of

Deense kabeljauw-groene kool-spekjes-karnemelkstampers ( + 1.00 € pp)

of

Sint-Jacobsvruchten in brioche schuitje-peterseliewortel-girolles-Ricardsausje (+2.00 € pp )

**********************

Suprême van fazant-Fine Champagne-witloofstronkjes-geconfijte appel-veenbessen

of

Gelakte eendenborst met acaciahoning-tomaat met groentenchutney-zoetzuur sausje (+ 1.00 € pp)

of

Suprême van hertenkalf-arisjokbodem-bospaddestoelen-geconfijte appel-veenbessen-wildsausje (+ 5.00 € pp)

of

Op vel gebakken zalm-courgette-rode ui-sojascheuten-paprika-wortel-kerstomaat

of

Traditionele Normandische tongreepjes ( + 1.00 € pp )

of

Suprême van tarbot-artisjokbodem-bospaddestoelen-groene asperge-kreeftensaus ( + 3.00 € pp )

 

 

 


KREEFTENMENU aan 47.95 euro pp (€ 47,95 / PP) Code: 132

 

 

Romige kreeftsoep met Armagnac

 

************

Halve kreeft Belle Vue

of

Halve kreeft Thermidor

 

*************

Halve kreeft Armoricaine

of

Halve kreeft à la nage

of

Halve kreeft in de oven met lookboter en andoorn knolletjes

 


Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94