Nederlands

Warme voorgerechten

Garnalenkroketten volgens grootmoeders recept (€ 4,5 / stuk) Code: 51
Kaaskroketten met Parmesan (€ 2,25 / stuk) Code: 53
Coquille St-Jacques in de room (€ 6,25 / stuk) Code: 60
Assortiment Noordzeevis-groentjes-kruidensausje (€ 9,95 / pp) Code: 62
Tom pouce van griet-langoustine-witte kool-zoete aardappel-peterseliesausje (€ 10,95 / pp) Code: 137
Tongfilets van de Belgische kust -Noordzeekrab-koolrabi-courgette-tapenade van artisjok-saffraansausje (€ 10,95 / pp) Code: 138
Halve kreeft Thermidor (€ 18,75 / pp) Code: 70
Fishburger-schorseneren-couscousparels-tomaat-gerookte zalm-currysausje (€ 10,95 / pp) Code: 82
Deense kabeljauw-vla van veldsla-pastinaak-gesmoorde trostomaat-pesto van basilicum (€ 10,95 / pp) Code: 110
Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94