Nederlands

Warme voorgerechten

Garnalenkroketten volgens grootmoeders recept (€ 3,95 / stuk) Code: 51
Kaaskroketten met Parmesan (€ 1,95 / stuk) Code: 53
Coquille St-Jacques in de room (€ 6,25 / stuk) Code: 60
Assortiment Noordzeevis-gebraiseerde groentjes-kervelsausje (€ 8,95 / pp) Code: 62
Filet van grietbot-venkel-rode ui-gebrande paprika-quinoa-sausje van trostomaat (€ 9,95 / pp) Code: 137
Tongfilets van de Belgische kust gevuld met grijze garnaaltjes-vla van bloemkool-fregola-sausje met groene curry (€ 9,95 / pp) Code: 138
Halve kreeft Thermidor (€ 18,75 / pp) Code: 70
Quenelle van Sint-Jakobsmosselen-puree van schorseneren-geconfijte beukenzwammen-zeekraal-saffraansausje (€ 9,95 / pp) Code: 82
Deense kabeljauw-souffle van aardappel met zongedroogde tomaat-auberginecreme-courgette-paprikasausje (€ 9,95 / pp) Code: 110
Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94