Nederlands

Warme visschotels

Zeebrugse bouillabaisse (€ 19,95 / pp) Code: 99
Bouillabaisse met halve kreeft (€ 32,95 / pp) Code: 68
Visfondue (€ 18,95 / pp) Code: 121

Rijkelijk assortiment van vissoorten in huis versneden en per persoon geserveerd met schaaldierenbouillon en sausjes


Visfondue maison (€ 21,95 / pp) Code: 106

Met extra groentenkrans en mie noedels


Pladijs en red label zalm in krokante korst-groentengratin van zoete aardappel,peterseliewortel,knolselder en rode biet (€ 14,95 / pp) Code: 79
Tournedos van zeewolf-tapenade van paprika-bimi-souffle van koolraap (€ 15,95 / pp) Code: 80
Traditionele Normandische tongreepjes (€ 16,95 / pp) Code: 61
Supreme van tarbot-langoustine-groene asperge-veldsla-oesterzwam-girolles-creme van pastinaak (€ 18,95 / pp) Code: 94
Op vel gebakken goudbrasem-verse tuinkruiden-witloof-tomaat-andijvie (€ 18,95 / pp) Code: 151
Waterzooi van 4 soorten vis (€ 18,95 / pp) Code: 601
Halve kreeft Armoricaine (€ 21,95 / pp) Code: 602
Halve kreeft a la nage (€ 21,95 / pp) Code: 603
Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94