Nederlands

Warme visschotels

Zeebrugse bouillabaisse (€ 21,95 / pp) Code: 99
Bouillabaisse met halve kreeft (€ 33,95 / pp) Code: 68
Visfondue (€ 20,95 / pp) Code: 121

Rijkelijk assortiment van vissoorten in huis versneden en per persoon geserveerd met schaaldierenbouillon en sausjes


Visfondue maison (€ 23,95 / pp) Code: 106

Met extra groentenkrans en mie noedels


Op vel gebakken zalm-paksoi-sojascheuten-eryngii-groene asperges (€ 17,95 / pp) Code: 79
Tournedos van zeewolf-vla van bloemkool-raapjes-spruitjes-zilveruitjes (€ 17,95 / pp) Code: 80
Traditionele Normandische tongreepjes (€ 18,95 / pp) Code: 61
Supreme van tarbot-langoustine-pastinaak-peulvruchten-beukenzwammen-kreeftensaus (€ 20,95 / pp) Code: 94
Waterzooi van 4 soorten vis (€ 20,95 / pp) Code: 601
Halve kreeft Armoricaine (€ 22,95 / pp) Code: 602
Halve kreeft a la nage (€ 22,95 / pp) Code: 603
Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94