Nederlands

Warme vlees- en wildschotels

Parelhoenfilet-wintergroenten-sausje van oesterzwammen (€ 16,95 / pp) Code: 76
Supreme van fazant in Fine Champagnesaus met witloof (€ 16,95 / pp) Code: 71
Tournedos van hazenrug doorspekt met truffel en eendenlever-cocotte van knolselder en spruitjes (€ 17,95 / pp) Code: 74
Hertenkalfsupreme -cocotte van knolselder en zwammen (€ 19,95 / pp) Code: 77
Gelakte eendenborst met acaciahoning, chutney van papaya, mango, ananas en gebrande paprika (€ 17,95 / pp) Code: 73
Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94