Nederlands

Menu

MENU NR 1 AAN 30.65 EURO PP (€ 30,65 / pp) Code: 131

Flespompoen-tomaat-coppa

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

****************

Assortiment van Noordzeevis-groentjes-kruidensausje

of

Deense kabeljauw-schorseneren-groene kool-karnemelkstampers

       (suppl.1.00 € pp)

****************

Op vel gebakken zalm-paksoi-sojascheuten-eryngii-groene asperges

of

Suprême van fazant in Fine Champagnesaus met witloof

 

 

 


MENU NR 2 AAN 31.65 EURO PP (€ 31,65 / PP) Code: 132

 Flespompoen-tomaat-coppa

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

****************

Tongfilets van de Belgische kust-grijze garnaaltjes-venkel-courgette-tomaat-aubergine

of

Sint-Jakobsmosselen-wortel-knolselder-prei-bimi-quinoa

*****************

Tournedos van zeewolf-vla van bloemkool-raapjes-spruitjes-zilveruitjes

of

Gelakte eendenborst met acaciahoning, chutney van papaya, mango, ananas en gebrande paprika

(suppl. 1.00 € pp)

of

Hertenkalfsuprême - cocotte van knolselder en spruitjes

(suppl. 5.00 € pp)


MENU NR 3 AAN 32.65 EURO PP (€ 32,65 / PP) Code: 133

  Flespompoen-tomaat-coppa

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

of

Romige kreeftsoep met Armagnac

(suppl. 2.75  € pp)

*********************

Jonge grietbot-zoete aardappel-vla van spinazie-mosseltjes-saffraansausje

of

Halve kreeft Belle-Vue

(suppl. 7.80 € pp)

******************

Gelakte eendenborst met acaciahoning, chutney van papaya, mango, ananas en gebrande paprika

of

Hertenkalfsuprême - cocotte van knolselder en spruitjes

(suppl. 4.00 € pp)

of

Traditionele Normandische tongreepjes


MENU NR 4 AAN 40.45 EURO PP (€ 40,45 / PP) Code: 134

 Flespompoen-tomaat-coppa

of

Zeebrugse vissoep met z’n garnituur

of

Romige kreeftsoep met Armagnac

(suppl. 2.75 € pp)

*****************

Halve kreeft Belle-Vue

of

Halve kreeft Thermidor

of

Halve kreeft à la nage

(suppl. 3.20 € pp)

*******************

Tournedos van hazenrug doorspekt met truffel en eendenlever-
cocotte van knolselder en rode kool

of

Suprême van tarbot-langoustine-pastinaak-peulvruchten-beukenzwammen-kreeftensaus

(suppl. 2.00 € pp)


Traiteur & Vishandel den Gouden Karpel
Vismarkt 9 - 10 - 11, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33 33 89
Bistro & Restaurant den Gouden Karpel
Huidevettersplein 4, 8000 Bruges
Tel: +32 50 33.34.94